Batterijen

Veel hoortoestellen werken op batterijen. Dit zijn kleine knoopcelbatterijen en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
Wij leveren u de beste hoortoestelbatterijen tegen een vaste lage prijs. De volgende typen batterijen hebben wij altijd op voorraad in onze winkel:

  • 10 (gele sticker)
  • 312 (bruine sticker)
  • 13 (oranje sticker)
  • 675 (blauwe sticker)

Als u toch bij ons bent dan controleren wij ook altijd of de conditie van uw hoortoestel of oorstukje nog in orde is. Zo niet, dan vervangen wij dit meteen voor u.

Rayovac Extra 10  | Geel

Voor hoortoestellen waarbij een Rayovac Extra 10 batterij nodig is. Voor gehoorapparaten die veel gebruikt worden zoals streaming video, audio en telefoongesprekken.

Rayovac Extra 312 | Bruin

Voor hoortoestellen waarbij een Rayovac Extra 312 batterij nodig is. Voor gehoorapparaten die veel gebruikt worden zoals streaming video, audio en telefoongesprekken.

Rayovac 13 | Oranje

Voor hoortoestellen waarbij een Rayovac 13 batterij nodig is. Voor gehoorapparaten die veel gebruikt worden zoals streaming video, audio en telefoongesprekken.

 Rayovac 675 | Blauw

Voor hoortoestellen waarbij een Rayovac 675 batterij nodig is. Voor gehoorapparaten die veel gebruikt worden zoals streaming video, audio en telefoongesprekken.

Han Winters
Han Winters
2021-05-27
Prima zaak, zeer goede service, persoonlijk en een prima 'oor' voor de klant.
Erny Meij
Erny Meij
2020-09-24
Wat een service! Geweldig, zo vriendelijk en meedenkend wat het beste bij je past. Dit is met recht een topzaak! En dat is te danken aan de audicien en de receptioniste. Ik zou deze zaak aan iedereen met een gehoorprobleem aanraden!👍
Rob Schepers
Rob Schepers
2019-01-30
Hele fijne zaak. Geweest met Mn zoontje voor zwemdopjes en alles werd super goed uitgelegd en ze nemen alle tijd. Dikke 10
Ruth van xanten
Ruth van xanten
2019-01-20
Daar nemen ze de tijd voor jou gehoor
Johan Hesselink
Johan Hesselink
2019-01-17
Erg klantvriendelijk geholpen en goed advies gekregen.
Jerry Ent
Jerry Ent
2019-01-15
Betrouwbare audicien

Contact

Bent u op zoek naar een passende bescherming voor uw gehoor?

Contact