Wie zijn wij

Wij begrijpen dat uw gehoor belangrijk is en dat het hebben van de juiste hoor oplossing een wereld van verschil kan maken. Wij onderscheiden ons door te onderzoeken welke oplossing écht bij u past. We nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren en begrijpen dat geen twee mensen hetzelfde zijn. Wij leveren persoonlijke zorg en maatwerk. En voor vragen en advies over uw gehoortoestellen staat onze deur altijd voor u open.

Over ons

Sinds juli 2012 is Elst de basis voor onze winkel. Je vindt mijn bedrijf in hooroplossingen en gehoorbescherming aan de Grote Molenstraat 3c.
Ik zit al 40 jaar in het audicien vak. Begonnen als vertegenwoordiger bij een fabrikant van hoortoestellen, ben ik in 2012 als zelfstandig ondernemer gestart. Ik adviseer onafhankelijk, zonder sturing door een zorgverzekeraar of een fabrikant.

Komt u bij ons in de winkel of belt u ons op? Dan krijgt u Corine aan de lijn. Corine is mijn rots in de branding en is opgeleid tot assistent audicien. Naast het inplannen van afspraken, het verkopen van accessoires zoals hoortoestelbatterijen, kunt u bij Corine ook terecht als u vragen heeft over de werking van uw gehoorapparaat, het vervangen van onderdelen van het apparaat of het afnemen van een gehoortest.

Wees welkom!

 

Hans

vergoeding zorgverzekeraar

De oor-zaak is aangesloten bij verschillende zorgverzekeraars. Dat betekent dat uw hoortoestel in de meeste gevallen (gedeeltelijk) wordt vergoed.

De aanschaf van een hoortoestel telt mee voor het verplicht eigen risico. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar vergoedt de basisverzekering 75% van de aanschafprijs van een gehoorapparaat voor volwassenen. Sommige aanvullende zorgverzekeringen bieden een (meestal gedeeltelijke) vergoeding voor deze eigen bijdrage van 25%. Voor kinderen tot 18 jaar geldt een vergoeding van 100% vanuit de basisverzekering.

Wanneer u bij eens een hoorapparaat uitkiest kijken wij graag met u mee welke toestellen aansluiten bij uw zorgverzekering.

Contact

Bent u op zoek naar een passende bescherming voor uw gehoor?

Contact