Moderne hoortoestellen die voldoen aan uw behoeften

Bent u bekend met de ouderwetse hoortoestellen van vroeger?

Tegenwoordig zijn gehoorapparaten echter volledig getransformeerd. Ze hebben niets meer gemeen met de opvallende apparaten die achter het oor werden gedragen, met grote en in het oog springende oorstukjes. De nieuwste hoortoestellen zijn vrijwel onzichtbaar en bevatten geavanceerde technologieën zoals het verbinden van uw toestellen met uw smartphone. U kunt dan heel eenvoudig telefoongesprekken voeren via uw hoortoestel.

Ook kunt u als accessoire een kastje aanschaffen die verbonden is met uw televisie zodat u het geluid kunt afstemmen naar uw behoefte.

Wij bieden u een oplossing op basis van uw gehoorverlies en persoonlijke situatie. Ons assortiment aan hoorapparaten varieert van eenvoudig tot zeer geavanceerd, zodat we altijd een geschikte oplossing voor u kunnen vinden. En als u wil, dan dienen wij ook de nota in bij uw zorgverzekering.

Neem contact met ons op en ontdek hoe onze moderne hoortoestellen uw levenskwaliteit kunnen verbeteren.

Onze werkwijze

Wij maken altijd tijd voor u en voor uw vragen. Loop binnen voor een advies of plan een afspraak als u een uitgebreider advies nodig heeft. Dan hebben wij ook alle tijd voor u. Wij weten wie u bent en dat is wel zo prettig. Daarom bent u bij ons verzekerd van een persoonlijke benadering en hoogwaardige hooroplossingen die uw leven verbeteren.

 • Wij begrijpen uw situatie
  Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om te realiseren dat uw gehoor achteruit gaat. We zorgen voor een begripvolle omgeving waarin u zich op uw gemak voelt.
 • Geduld en persoonlijke aandacht
  Wij nemen de tijd voor u en uw specifieke situatie. Maatwerk is essentieel en vereist vak- en productkennis, geduld en persoonlijke aandacht.
 • Kwaliteit boven snelheid
  In een branche die steeds zakelijker wordt, streven wij naar hoogwaardige hoor oplossingen die u jarenlang vooruit helpen, in plaats van snelle, maar mogelijk minder optimale oplossingen.
 • Professionele hoortest
  Wij beginnen altijd met een uitgebreide hoortest om uw gehoor in kaart te brengen en te bepalen of een hooroplossing nodig is.
 • Advies op maat
  Op basis van de hoortest resultaten geven wij advies over de meest geschikte hoor oplossingen, rekening houdend met zowel uw gehoorbehoeften als uw persoonlijke wensen.

 

Han Winters
Han Winters
2021-05-27
Prima zaak, zeer goede service, persoonlijk en een prima 'oor' voor de klant.
Erny Meij
Erny Meij
2020-09-24
Wat een service! Geweldig, zo vriendelijk en meedenkend wat het beste bij je past. Dit is met recht een topzaak! En dat is te danken aan de audicien en de receptioniste. Ik zou deze zaak aan iedereen met een gehoorprobleem aanraden!👍
Rob Schepers
Rob Schepers
2019-01-30
Hele fijne zaak. Geweest met Mn zoontje voor zwemdopjes en alles werd super goed uitgelegd en ze nemen alle tijd. Dikke 10
Ruth van xanten
Ruth van xanten
2019-01-20
Daar nemen ze de tijd voor jou gehoor
Johan Hesselink
Johan Hesselink
2019-01-17
Erg klantvriendelijk geholpen en goed advies gekregen.
Jerry Ent
Jerry Ent
2019-01-15
Betrouwbare audicien

Contact

Bent u op zoek naar een passende bescherming voor uw gehoor?

Contact