Gehoorbeschermers

Bescherm uw gehoor met hoogwaardige gehoorbescherming

Gehoorschade. Je weet pas hoe vervelend het is als je minder goed begint te horen of nare piepjes in je oren hoort. Gehoorverlies kun je eenvoudig voorkomen door je oren te beschermen tegen overmatig lawaai. Ook hiervoor geldt: voorkomen is beter dan genezen. Sterker nog, er is geen genezing meer mogelijk.
Tijd om gehoorbescherming dus serieus te nemen!

Maatwerk

Er zijn gehoorbeschermers in allerlei maten te koop. Wij verkopen ook de oordopjes van het merk pluggerz .
Wil je duurzame, goed zittende en comfortabele oordoppen? Dan zijn maatwerk oordoppen de beste keuze voor jou. Met het dragen van maatwerk oordoppen wordt het aantal decibel verlaagd voor de toepassing waar jij de oordoppen voor nodig hebt. Zo hebben wij gehoorbeschermers voor tijdens je werk, festivals, of een motorrit. Zo voorkom je ernstige gehoorschade maar blijf je belangrijke geluiden zoals je collega’s, de artiesten en sirenes gewoon horen.

Ongestoord slapen

Een snurkende partner, buren die tot laat nog ‘herrie’ maken, een gezellig late buurt BBQ. Het kan je uit je slaap houden. Maar dat hoeft niet! Ook voor een heerlijke nachtrust kan je bij ons maatwerk gehoorbescherming kopen.
Deze oordoppen kan je iedere dag zonder zorgen gebruiken. Zorg er wel voor dat je de oordoppen goed schoon maakt en houdt.

 

Muziek

Luisteren naar muziek wil je natuurlijk je leven lang blijven doen. Het is daarom belangrijk om je gehoor te beschermen tegen harde geluiden. Het aantal decibellen bij een festival loopt al snel op tot boven de 100 decibel. Het risico op gehoorschade door lawaai is vanaf 80 decibel, zorg er dus voor dat je oordoppen draagt die harde geluiden dempt.

Voor je werk

Blootstelling aan langdurig en intensief geluid kan leiden tot gehoorschade en zelfs tot gehoorverlies. Heb je in je werk te maken met geluidniveaus boven 80 decibel (dB)? Dan loop je een verhoogd risico. Denk bijvoorbeeld aan industrieën zoals de bouw, fabrieken en luchthavens, vrachtwagenchauffeurs, binnen Defensie en Politie en mensen die werken in de muziekindustrie zoals festivalmedewerkers, diskjockeys en muzikanten.
Ben je werkgever? Dan ben je verplicht om je medewerkers te beschermen tegen harde geluiden. Meer weten

Han Winters
Han Winters
2021-05-27
Prima zaak, zeer goede service, persoonlijk en een prima 'oor' voor de klant.
Erny Meij
Erny Meij
2020-09-24
Wat een service! Geweldig, zo vriendelijk en meedenkend wat het beste bij je past. Dit is met recht een topzaak! En dat is te danken aan de audicien en de receptioniste. Ik zou deze zaak aan iedereen met een gehoorprobleem aanraden!👍
Rob Schepers
Rob Schepers
2019-01-30
Hele fijne zaak. Geweest met Mn zoontje voor zwemdopjes en alles werd super goed uitgelegd en ze nemen alle tijd. Dikke 10
Ruth van xanten
Ruth van xanten
2019-01-20
Daar nemen ze de tijd voor jou gehoor
Johan Hesselink
Johan Hesselink
2019-01-17
Erg klantvriendelijk geholpen en goed advies gekregen.
Jerry Ent
Jerry Ent
2019-01-15
Betrouwbare audicien

Contact

Bent u op zoek naar een passende bescherming voor uw gehoor?

Contact