Drijvende en op maat gemaakte zwemdopjes

Bescherm uw oren of de oren van uw (klein-) kind tijdens het zwemmen met op maat gemaakte zwemdopjes. Zwemdopjes bieden een goede bescherming tegen water en zijn vooral aan te raden voor mensen die gevoelig zijn voor oorontstekingen. Ook voor kinderen met trommelvliesbuisjes zijn ze een veelgehoord advies van de KNO-arts.
Onze zwemdopjes worden op maat van het oor gemaakt, zodat ze perfect passen. We gebruiken hoogwaardig siliconen materiaal om een afdruk van het oor te maken. Na uitharding wordt deze afdruk zorgvuldig afgewerkt, zodat u kunt genieten van optimaal comfort en maximale bescherming.

Bij ons heeft u keuze uit een breed scala aan kleuropties, zodat u de zwemdopjes kunt kiezen die perfect bij uw stijl passen.

Han Winters
Han Winters
2021-05-27
Prima zaak, zeer goede service, persoonlijk en een prima 'oor' voor de klant.
Erny Meij
Erny Meij
2020-09-24
Wat een service! Geweldig, zo vriendelijk en meedenkend wat het beste bij je past. Dit is met recht een topzaak! En dat is te danken aan de audicien en de receptioniste. Ik zou deze zaak aan iedereen met een gehoorprobleem aanraden!πŸ‘
Rob Schepers
Rob Schepers
2019-01-30
Hele fijne zaak. Geweest met Mn zoontje voor zwemdopjes en alles werd super goed uitgelegd en ze nemen alle tijd. Dikke 10
Ruth van xanten
Ruth van xanten
2019-01-20
Daar nemen ze de tijd voor jou gehoor
Johan Hesselink
Johan Hesselink
2019-01-17
Erg klantvriendelijk geholpen en goed advies gekregen.
Jerry Ent
Jerry Ent
2019-01-15
Betrouwbare audicien

Contact

Bent u op zoek naar een passende bescherming voor uw gehoor?

Contact